Som bokbindare kan du ha en stor arbetsbörda när du måste binda många böcker till kunder. Samtidigt behöver du sköta orderhantering och skicka iväg böckerna till rätt mottagare. Här finns det flera möjligheter att automatisera hela processen och ta hjälp av olika leverantörer av tjänster och system.

Hos e-motions får du tillgång till en automatiserad lösning där du kan effektivisera orderhanteringen. Du får minskade kostnader och kan enkelt öka din leveransprecision. E-motions skräddarsyr din lösning helt efter din bokbindningsfirma, där automationen underlättar i att nå dina mål.

Skapa din vision

När du tar hjälp av yttre leverantörer för att sköta övriga göromål i firman kan du fokusera mer på ditt huvudområde, det vill säga bokbinderiet. Hannah Morrissey är idag en fullfjädrad bokbindarmästare och skapar halvskinn, helskinnband och pappersband. Hon föredrar dock att klä sina böcker i siden, vilket också kallas för klotband. Hannah Morrissey menar att det som är roligt med hantverk är att kunna skapa sina egna visioner, det är inte som i vanlig konsumtion där köparen väljer bland andras visioner.

Fördelar med automatisk lagerhantering

Att använda automatisk lagerhantering ger många fördelar till din bokbinderiverksamhet. Du får en direkt inblick i lagret och hur många böcker som finns tillgängliga. Det manuella arbetet minimeras och du kan förutsäga vad kunderna kommer att vilja ha, vilket ger dig mer möjlighet att fokusera på att binda böcker.